LANSETA.RO  
Inchide fereastra
Tipareste anuntul
 
lanseta.ro - anunturi articole de pescuit
   
Vand barcuta de nadit
1400 RON
 

 
 
 
Contact
Utilizator negrilad (1 anunt)
Telefon 0723698767
E-mail ascuns
Yahoo messenger ID dori_neg@yahoo.com
Locatie Hunedoara
Website
 
 
 
 
 
Navomodele
Data anunt 23-04-2009
 
barcuta de nadit
 
Vand navomodel pentru nadit si plantat, fabricat din fibra de sticla, creatie proprie, design si silueta deosebita, rezistent si stabil pe vant si valuri.
Caracteristici: L=95cm, l=24cm, h22cm, greutate=7,5kg, viteza de deplasare 1,2m/s in turatie maxima, raza de actiune aproximativ 300m, cu o autonomie de aproximativ 8 km.
Transporta pana la 2 kg nada si montura, sistemul de golire este prin impingere (racleta) a nadei si monturii, realizandu-se o descarcare progresiva ceea ce ii confera stabilitate in momentul descarcari fara balansuri. Coca, respectiv sistemul de basculare sunt inovatii proprii.
Comenzi: din telecomanda inainte-inapoi, stanga-dreapta, descarcare nada, iar manuale pentru lumini de navigare si noapte. Navomodelul este cu regulator de turatie avand posibilitatea navigarii la turatie dorita, deasemenea este prevazut cu leduri de navigatie, semnalizare luminoasa la descarcare complecta a nadei si semnalizator pentru starea de incarcare a bateriei. Acumulator este Pb acid de 12V cu incarcator la 220V. Se pot executa si barcute cu autonomie mai mare sau viteza de deplasare mai mare la care pretul difera in functie de configurare. Obtional incarcator auto.
 
 
Printat la data: 21.01.21
www.lanseta.ro